Nyheter, Unified Communications

Polycom + Plantronics nu tillsammans som Poly

Den 18 mars 2019 meddelade Polycom och Plantronics att de genom en sammanslagning förenats som Poly. Namnet Poly är hämtat från grekiskans ord för "fler" och symboliserar den samlade ljud- och videoexpertis som Polycom och Plantronics tillsammans för in i arbetet med att utveckla kommunikation- och kollaborationslösningar med människans upplevelse i fokus.

Möt Poly

Polycom och Plantronics förenade teknologier erbjuder smarta kommunikationslösningar för moderna arbetsplatser som reducerar distraktioner, komplexitet och eliminerar avstånd. Poly’s lösningar sätter människan i fokus genom att låta tekniken skapa förutsättningar för kommunikation med en enkelhet som ger användarna en autentisk och mänsklig upplevelse av verklig närvaro.

“We see limitless opportunity for how people communicate and collaborate today. With advancements in AI, machine learning and new technologies, we see a future where Poly makes the connection, then quietly steps out of the way to become the one thing you don’t notice in the meeting.”
- Joe Burton, president & chief executive officer, Poly. -

Kontakta oss

Vill du veta mer om Polys lösningar eller har du frågor om vad sammanslagningen innebär för dig som partner? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.