Partner

Yubico

Snabb och säker inloggning till alla IT-system

Yubico har omtalats som ett av Sveriges hetaste techbolag. Innovationen YubiKey sätter nya standarder för tvåfaktorsautentisering.

Innovativ tvåfaktorsautentisering

Yubico grundades i Sverige 2007 med visionen att göra säker inloggning enkel och tillgänglig för alla. Grundaren Stina Ehrensvärd skapade innovationen YubiKey, en liten USB- och NFC-säkerhetsnyckel som säkrar åtkomst till IT-system och onlinetjänster. För att skydda känslig information på servrar har YubiHSM utvecklats, världens minsta hårdvarumodul för säkerhet.

Yubico’s innovativa design möjliggör autentisering med engångslösenord där användaren loggar in med en enkel “touch” och utan krav på mjukvara. Yubico’s säkerhetsnycklar används redan av stora organisationer världen över, däribland Google och Facebook.

YubiKey är liten men både stöttålig och vattentät. Den kräver varken batteri eller nätverksuppkoppling och behöver bara en enkel beröringsautentisering som går fyra gånger snabbare än att skriva in ett traditionellt engångslösenord.

YubiKey skyddar användaren mot Phishing och hindrar account takeovers. Samtidigt reducerar YubiKey kostnader och sparar tid åt IT-avdelningen, som slipper assistera med återställningar av lösenord.

IT Security, Nyheter
Q&A med Yubico's grundare Stina Ehrensvärd
I denna Q&A berättar Yubico's grundare Stina Ehrensvärd om varför Sverige är ett land som främjar teknologisk innovation, om lösenordsfri framtid och ett säkrare Internet.
IT Security, Nyheter
Nya YubiKey 5 är här!
Yubico har lanserat den femte generationen YubiKey. Denna serie säkerhetsnycklar är den första på marknaden att stödja FIDO2/WebAuthn, vilket möjliggör lösenordsfri autentisering för ledande webbläsare och plattformar.

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Yubico är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE