Partner

Ruckus Networks

Oslagbart WiFi

Bygg trådlösa nätverk i toppklass med unik teknik. Ruckus levererar starkare signal, större täckning och stabilare performance än andra teknologier. Hur? Med innovativ antennteknologi och bra management höjer Ruckus standarden och sänker kostnaden på samma gång.

Stronger, better, faster med Ruckus Networks

Ruckus har utan tvekan marknadens mest innovativa antennteknologi. Medan andra tillverkare har fokuserat på rundstrålande antenner, har Ruckus med stor framgång satsat på att utveckla en aktiv antennteknologi som gör det möjligt att använda accesspunkternas interna antennpaneler till att riktingsbestämma signalerna mot enskilda klienter. Det ger en helt annan täckning än vad traditionella accesspunkter kan leverera.

Ruckus kombinerar denna överlägsna antennteknologi med avancerad Quality of Service och MIMO. Det ger inte bara möjlighet att rikta signaler dit de önskas, utan gör samtidigt att signalerna inte hamnar där de inte behövs. I praktiken ger det en betydligt renare radiomiljö, färre accesspunkter behövs och därmed minskad interferens.

Ruckus accesspunkterna kan användas autonomt (Unleashed) eller styras via controller. Ruckus utmärker sig som en av marknadens enklaste lösningar för administration och övervakning. Verktyg för att analysera kapacitet, performance, interferens- och spektrumsanalys är samlat i lättanvända grafiska moduler tillgängliga via ett webbinterface.

Ruckus Networks är inte bara en god utan också förnuftig investering. Controllers och inomhusaccesspunkter levereras med livstidsgaranti. På utomhusprodukter ges ett års garanti.

Nätverk, Nyheter
Ruckus Unleashed - oslagbart WiFi för små och medelstora företag
Toppklassigt WiFi ska inte vara förbehållet stora företag. Oavsett om dina kunder saknar IT-avdelning eller har begränsad budget kräver både medarbetare och användare pålitlig trådlös uppkoppling.
Nätverk
Ruckus utklassar konkurrenterna - igen!
Det är ingen nyhet att videotrafik via trådlöst nätverk kan vara en utmaning. En av pionjärerna inom WiFi-teknologi, Divergent Dynamics, har jämfört fem olika tillverkares performance vid streaming av video till mellan 30-60 samtida klienter. Föga förvånande var Ruckus den enda tillverkaren som klarade av att leverera "stall-free" streaming av…
Nätverk, Nyheter
Ruckus lanserar ny version av AP R320 + Unleashed 200.7
Den 11:e februari 2019 lanserar Ruckus en ny version av R320, en instegsaccesspunkt för inomhusmiljö, lämplig för små organisationer. Samtidigt släpps den senaste versionen av Unleashed, 200.7, med nyheter som stöd för upp till 50 accesspunkter kontrollerlöst.

Goda skäl att bli Ruckus Partner

 • Enastående teknologi och performance
  Minimal interferens och enastående täckning
 • Differentiera dig från konkurrenterna
  Marknadens mest innovativa antennteknologi
 • Attraktivt partnerprogram
  Partnerprogram där du bland annat kan på fördelaktiga priser på demoprodukter och registrera affärer.
 • Vi skapar värde för dig – i hela Norden
  Som partner till SEC DATACOM har du alltid ett starkt team bakom dig som vill hjälpa dig att skapa värde för dina kunder. Hos oss får du tekniskt och kommersiellt stöd med allt från produktrådgivning och logistik till pre-sales och support genom hela säljprocessen.

Ruckus partner program

Kontakt

 

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Ruckus är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE