Partner

Polycom

Video-, voice- och innehållslösningar

Polycom tillverkar förstklassiga lösningar inom Unified Communications. Fler än 400 000 organisationer runt om i världen trotsar idag avstånd genom säkra video-, röst- och innehållslösningar från Polycom. Med hög kvalitet på ljud och video, innovativ produktdesign och toppklassig systemintegration kan Polycom leverera en UC-lösning för alla.

Förstklassiga lösningar för kommunikation med
video, voice och innehåll

Videokonferensen är den moderna mötesplatsen. Fysiska möten är inte längre givna utan möjligheten att finnas tillgänglig även utan att vara på plats har blivit avgörande för affärsrelationer världen över. Det är inte bara tidseffektivt att använda sig av videokonferens, det är kostnadseffektivt och miljövänligt. Organisationer idag är beroende av kommunikationsverktyg som levererar ljud och bild av högsta kvalitet och som samtidigt är enkla att använda och integrera i verksamhetens existerande miljö.

Samtidigt behåller telefonin sin starka position i våra kommunikationsvanor. Det finns ett stort användningsområde för smarta skrivbordstelefoner. Hög ljudkvalitet, kalenderintegration och samspel med interna system ger telefonen en viktig funktion i det dagliga informationsflödet.

Polycom har ett brett utbud av både telefoni- och videolösningar som passar allt från det småskaliga hemmakontoret till de större mötesrummen. Med en lösning från Polycom får du ett högfunktionellt kommunikationsverktyg med den bästa användarupplevlsen. Produkterna från Polycom integrerar med Microsoft Skype for Business och har en bred driftskompatibilitet med andra leverantörer.

SEC DATACOM har sedan många år ett tätt samarbete med Polycom. Som partner kan du vara säker på att få rådgivning baserad på erfarenhet och kunskap.

Nyheter, Unified Communications
Polycom sätter standarden för portabla konferenstelefoner
Med lanseringen av VoxBox sätter Polycom standarden för den portabla konferenstelefonen. Denna lösning är perfekt för den mobila användaren, eller som kontorsredskap, särskilt lämplig för möten i Skype for Business. VoxBox ansluts enkelt via Bluetooth eller USB och trots sin ringa storlek är ljudet imponerande tack vare HD Voice och…
Event, Unified Communications
Voice- och videointegration i Microsoft Teams och Skype for Business
Webinar: On-demand. Polycoms experter delar med sig av "best practice" omkring implementering av voice och video i Microsoft Teams, Skype for Business och Office 365.
Nyheter
SEC utnämnda till Polycom Distributor of the Year!
SEC DATACOM utsågs till Distributor of the Year i Norden vid Polycoms årliga partnerkonferens.

Toppklassig kommunikation
med Polycom Trio

När man ska kommunicera över avstånd kan även små missförstånd få stora konsekvenser. Serien Trio från Polycom är en av världens mest använda konferenstelefoner. Kombinationen av Polycoms legendariska ljudkvalitet, möjligheterna för personlig innehållsdelning och nyttan vid videokonferenser gör Trio RealPresence möjlig att använda överallt, från små rum till stora möteslokaler.

Trio Realpresence i korthet:

- Tre mikrofoner
- Polycom NoiceBlock - stänger ute ljudstörningar
- Klart ljud på upp till 15 meters avstånd
- Möjlighet till innehållsdelning
- Möjlighet till videoanslutning

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Polycom är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE