Partner

FireEye

The intelligence-led security company

Lösningar för säkerhetsmedvetna organisationer

SEC DATACOM har distribuerat FireEye sedan sedan 2012 och har således varit med sedan verksamheten blott var en start-up. Vi såg från början stor potential i FireEye’s affärsmodell som introducerade ett helt nytt och unikt säkerhetstänk.

FireEye var först på marknaden med att kommersialisera och automatisera en sandbox-miljö som kunde upptäcka misstänkta filer och emulera dem i en säker karantän. Idag är FireEye en global verksamhet och erkända som en av de främsta aktörerna inom avancerad IT-säkerhet.

FireEye har genom ett antal strategiska uppköp cementerat sin ledande position på marknaden. Filosofin är att teknologin ensam inte är tillräcklig för att stå emot dagens cyberhot.

FireEye använder en kombination av hands-on, front-line expertis levererad av Mandiant samt intelligens levererat av iSight Partners. Båda organisationer ägs av FireEye. Dessutom erbjuds en hybridmodell med möjlighet att helt eller delvis kan outsourcea sin säkerhet till FireEye.

IT Security, Nyheter
FireEye M-trends 2018
Utforska de senaste och största trenderna som definierar dagens hotlandskap. M-Trends baseras på Mandiant's undersökningar av de mest framgångsrika cyberangreppen förra året.
Event, IT Security, Nyheter
Är din organisation redo att hantera ett intrång?
Webinar: On-demand. Är din organisation redo att hantera ett intrång? Har ni de resurser som krävs för att undersöka vad som gick fel och informera era intressenter? Hur hanterar man en incident medialt? FireEye har anordnat en serie webinar som hjälper dig att förbereda din organisation för det oundvikliga.

Kontakt

 

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med FireEye är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE