Partner

Check Point Software Technologies

Världens ledande tillverkare av IT-säkerhetslösningar

Vi hjälper IT-återförsäljare att säkra verksamheters
digitala infrastruktur

Check Point levererar heltäckande säkerhetslösningar för nätverk, data, endpoints och mobila enheter samlat i ett enkelt management. Check Point erbjuder dessutom kompromisslöst skydd mot alla typer av cyberhot, reducerar komplexitet och sänker TCO (Total Cost of Ownership).

Tiotusentals kunder världen över använder Check Point för att säkra sina miljöer, bland annat samtliga organisationer på Fortune 100-listan.

SEC DATACOM har länge haft ett tätt samarbete med Check Point, därför kan du som partner känna dig trygg med att få kompetent rådgivning baserad på kunskap och erfarenhet.

Vi stöder återförsäljare i hela Norden med pre-sales och support genom hela säljprocessen. Dessutom har vi ett Check Point Authorized Training Center i Danmark där vi löpande håller utbildningar.

IT Security, Nyheter
Rapport: Gartner Market Guide for Mobile Threat Defense 2019
Nyligen släppte Gartner en rapport som beskriver marknadsläget för lösningar inom Mobile Threat Defense (MTD). Bland annat beskriver rapporten vilka funktioner och användningsområden som är viktiga att ta hänsyn till idag och hur IT-ansvariga bäst kan utvärdera och implementera lösningar för MTD. Check Point SandBlast Mobile är en av produkterna…
IT Security, Nyheter
Check Point Engage - nytt innovativt partnerprogram
Juni, 2019. Check Point lanserar nu ett innovativt partnerprogram som värdesätter det kundengagemang ni som återförsäljare skapar på ett helt nytt sätt. Navet i det nya programmet är Check Point Engage – en applikation där partners belönas för aktiviteter som utvecklar och driver kundrelationer framåt. Mer fokus på engagemang än…
IT Security, Nyheter
Check Point online training nu tillgängligt via PartnerMap
På efterfrågan öppnade Check Point nyligen upp en portal för online training på PartnerMap. I portalen kan ni som partner finna intressanta och lärorika utbildningar riktade till både försäljningsansvariga och tekniker. Just nu finns sessioner tillgängliga för allt från grundläggande säljcertifiering till utbildningsprogram som HackingPoint och certifieringar för SandBlast.
IT Security, Nyheter
Säkerhet i publika molnmiljöer med CloudGuard Dome9
Många organisationer väljer att flytta datalagring och verksamhetskritiska resurser till publika molntjänster. Trots att de stora tjänsteleverantörerna erbjuder verktyg för att hjälpa kunderna att säkra sina tillgångar kan det vara en utmaning att använda dem rätt. Många upplever kontrollförlust och osäkerhet i hur man ska ansvara för säkerheten, en fråga…
IT Security, Nyheter
Samlat skydd mot cyberattacker med Check Point Infinity
Check Point Infinity är den enda helt konsoliderade säkerhetslösningen som skyddar nätverk, endpoints, molntjänster och mobila enheter från femte generationens cyberattacker. Den enkla arkitekturen är designad för att minska komplexiteten i säkerhetsarbetet för dagens massuppkopplade verksamheter och göra det enkelt att upprätthålla en ambitiös säkerhetsstrategi även med små resurser.

Är du redo att ta din support till nästa nivå?

Check Points supportnivå PRO erbjuder ett ännu mer precist och alert verktyg för säkerhetsadministratörer. Med hjälp av mänsklig säkerhetsexpertis och maskinintelligens monitorerar Check Point PRO din miljö och hjälper dig att identifiera svagheter innan incidenter sker.

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Check Point är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE