Partner

Check Point Software Technologies

Världens ledande tillverkare av IT-säkerhetslösningar

Vi hjälper IT-återförsäljare att säkra verksamheters
digitala infrastruktur

Check Point levererar heltäckande säkerhetslösningar för nätverk, data, endpoints och mobila enheter samlat i ett enkelt management. Check Point erbjuder dessutom kompromisslöst skydd mot alla typer av cyberhot, reducerar komplexitet och sänker TCO (Total Cost of Ownership).

Tiotusentals kunder världen över använder Check Point för att säkra sina miljöer, bland annat samtliga organisationer på Fortune 100-listan.

SEC DATACOM har länge haft ett tätt samarbete med Check Point, därför kan du som partner känna dig trygg med att få kompetent rådgivning baserad på kunskap och erfarenhet.

Vi stöder återförsäljare i hela Norden med pre-sales och support genom hela säljprocessen. Dessutom har vi ett Check Point Authorized Training Center i Danmark där vi löpande håller utbildningar.

IT Security, Nyheter
Säkerhet i publika molnmiljöer med CloudGuard Dome9
Många organisationer väljer att flytta datalagring och verksamhetskritiska resurser till publika molntjänster. Trots att de stora tjänsteleverantörerna erbjuder verktyg för att hjälpa kunderna att säkra sina tillgångar kan det vara en utmaning att använda dem rätt. Många upplever kontrollförlust och osäkerhet i hur man ska ansvara för säkerheten, en fråga…
IT Security
Check Point Infinity
Den första konsoliderade säkerhetslösningen till nätverk, Cloud och Mobile. Check Point Infinity samlar kontrollen av flera säkerhetsområden i samma lösning. Det möjliggör simultan övervakning och styrning av samtliga händelser i hela nätverksmiljön, cloud services och mobil infrastruktur.
IT Security, Nyheter
Säkerhet i det digitala klassrummet
Den digitala tidsåldern har inneburit stora förändringar för hur vi lever, arbetar och lär oss. Undervisning idag har stöd av flera digitala tekniker som webbportaler, appar, spel och onlineverktyg. Fördelen är att barn och unga kan ta till sig kunskap på helt nya sätt. Samtidigt innebär det digitala klassrummet också…

Är du redo att ta din support till nästa nivå?

Check Points supportnivå PRO erbjuder ett ännu mer precist och alert verktyg för säkerhetsadministratörer. Med hjälp av mänsklig säkerhetsexpertis och maskinintelligens monitorerar Check Point PRO din miljö och hjälper dig att identifiera svagheter innan incidenter sker.

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Check Point är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE