Partner

Check Point Software Technologies

Världens ledande tillverkare av IT-säkerhetslösningar

Vi hjälper IT-återförsäljare att säkra verksamheters
digitala infrastruktur

Check Point levererar heltäckande säkerhetslösningar för nätverk, data, endpoints och mobila enheter samlat i ett enkelt management. Check Point erbjuder dessutom kompromisslöst skydd mot alla typer av cyberhot, reducerar komplexitet och sänker TCO (Total Cost of Ownership).

Tiotusentals kunder världen över använder Check Point för att säkra sina miljöer, bland annat samtliga organisationer på Fortune 100-listan.

SEC DATACOM har länge haft ett tätt samarbete med Check Point, därför kan du som partner känna dig trygg med att få kompetent rådgivning baserad på kunskap och erfarenhet.

Vi stöder återförsäljare i hela Norden med pre-sales och support genom hela säljprocessen. Dessutom har vi ett Check Point Authorized Training Center i Danmark där vi löpande håller utbildningar.

Event, IT Security, Nyheter
Förebygg angrepp på SaaS applikationer
Webinar: Check Point CloudGuard. SaaS applikationer är sårbara. Undersökningar från Check Point visar att 90% av SaaS av intrången i SaaS applikationer har föregåtts av hacking. Dessutom genomförs 50% av intrången genom att medarbetares konton kapas. Lär dig mer om hur du kan skydda dina SaaS applikationer genom att delta…
IT Security
Check Point Infinity
Den första konsoliderade säkerhetslösningen till nätverk, Cloud och Mobile. Check Point Infinity samlar kontrollen av flera säkerhetsområden i samma lösning. Det möjliggör simultan övervakning och styrning av samtliga händelser i hela nätverksmiljön, cloud services och mobil infrastruktur.
Kurser
Check Point Certified Security Administrator (CCSA) R80.10
Kursen för Check Point Certified Security Administrator ger dig förståelse för de grundläggande begrepp och färdigheter som är nödvändiga för att konfigurera Check Point Security Gateway och Management Software Blades. Du får bland annat prova på att konfigurera en säkerhetspolicy och lära dig hur man styr och övervakar ett säkert…

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Check Point är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE