Partner

BlueCat

Enterprise DNS

Att kunna kontrollera DNS-infrastrukturen är en förutsättning för att effektivisera och utveckla komplexa IT-miljöer. Med BlueCat får du full synlighet i all nätverksaktivitet och kan använda DNS-data för att förbättra säkerheten.

Nå din fulla nätverkspotential med BlueCat

En pålitlig DNS-lösning är avgörande för flexibel nätverks-infrastruktur och säkerhet. Antalet enheter som används inom dagens verksamheter ökar samtidigt som vi kräver åtkomst till verksamhetskritiska resurser överallt, dygnet runt. BYOD-kulturen är idag självklar för användarna, samtidigt som högre krav ställs på nätverkssäkerhet och användarvänlighet.

BlueCat lever och andas DNS. Med mjukvarufokuserade lösningar möjliggör BlueCat effektivare nätverksinfrastruktur med full synlighet, förenklad kontroll och administration. Det ger användarna en bättre upplevelse och förenklar vardagen för IT-ansvariga.

Event

BlueCat Technical Sales Workshop

SEC DATACOM och BlueCat bjuder tillsammans in till en heldags workshop med fokus på hur du som presales/konsult kan skapa attraktiva lösningserbjudanden för dina kunder med BlueCat's produkter och hur tekniken kan användas och demonstreras. Läs mer nedan.

När: 6 mars 2019, 09:00 - 15:00
Var: SEC DATACOM, Hufvudsta Gård, Wagnshuset

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med BlueCat är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE