Partner

Bitdefender

Skyddar över 500 miljoner användare världen över

Bitdefender är en global antivirusinnovatör som idag skyddar över 500 miljoner användare världen över. Flaggskeppet GravityZone levererar ett samlat skydd för miljöer av alla typer och storlekar: virtuellt, i molnet, on-premise samt för Exchange och mobila plattformar.

Mycket mer än "klassiskt" antivirus

Bitdefender är en veteran inom antivirus som på senare år stulit allt mer rampljus från de etablerade märkena. Ett flertal internationella testorganisationer har erkänt Bitdefenders produktserier som de mest effektiva inom mjukvarubaserade säkerhetslösningar – bland andra AVTEST och AVComparatives – och de fortsätter att få mycket goda betyg i jämförelser världen över.

Businessprodukten GravityZone skyddar dina endpoints mot virus, malware och zero-day attacker med flera säkerhetslager. Avancerad beteendeanalys, kraftfull anti-ransomware teknik och centraliserad skanning hindrar angrepp genom en och samma agent. Med den samlade manageringsplattformen i molnet får du dessutom full synlighet.

IT Security
Jämför Bitdefenders lösningar
Med Bitdefender GravityZone får du alltid multi-layered protection, machine learning, advanced heuristics, anti-ransomware, powerful anti-exploit, signatures, Firewall och Device Control. Beroende på dina kunders behov finns däremot olika paketeringar att välja bland.
IT Security, Nyheter
Kampanj på Bitdefender GravityZone
Vill du erbjuda dina kunder en bra deal på Bitdefender GravityZone Business Security och Advanced Business Security? Nu har du chansen! Vi har kampanj året ut.

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Bitdefender är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE