Partner

Barracuda Networks

Heltäckande skydd för IT-miljöer

The Barracuda Networks Difference

Barracuda är ett välkänt namn bland IT-producenter.
Portföljen täcker in ett brett lösningsområde med bland annat innehållssäkerhet, dataskydd och application delivery.

Barracuda är erkänt starka när det kommer till lösningar inom mail- och webbsäkerhet och har en bred produktportfölj att stoltsera med.

 

I utbudet finns mer än ett dussin specialiserade lösningar för varje del av nätverket. Oavsett storlek på verksamhet och för alla typer av miljöer – hårdvara, virtuellt, cloud eller blandat – Barracuda har lösningen.

IT Security
Skydda e-mail och data i Microsoft Office 365
Över 90% av alla hackingförsök börjar med ett riktat e-mailangrepp. Därför är det avgörande att skydda dina användare och deras data. Barracuda Essentials är en molnbaserad "all-in-one" säkerhetslösning som skyddar dina användares e-mail och data i O365, Microsoft Exchange och G Suite. Lösningen erbjuder dessutom full säkerhetskopiering och återskapning av…
IT Security, Nyheter
Stoppa Spear Phishing med Barracuda Sentinel
Har du funderat över om du är för öppen på sociala medier? Eller kanske känner du någon som ofta publicerar ingående information om sig själv och sina intressen på nätet? Spear Phishing utgör ett stort hot mot dagens organisationer och bygger på lömska personifierade och riktade angrepp där cyberkriminella utnyttjar…

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Barracuda är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE