Partner

Barracuda Networks

Heltäckande skydd för IT-miljöer

The Barracuda Networks Difference

 

Barracuda Networks erbjuder industriledande och kostnadseffektiva säkerhetslösningar för nätverk, applikationer och email samt backup och arkivering. Den prisbelönta portfolion av säkerhet- och dataskyddslösningar stödjer både hårdvarubaserade, virtuella och molnbaserade IT-miljöer.

Barracudas lösningar gör det enkelt för organisationer av alla storlekar att implementera en säkerhetsstrategi som hanterar alla delar av nätverket, samtidigt som man underlättar övergången från on-premise till hybrid och slutligen en 100% molnbaserad infrastruktur.

 

Över 150.000 verksamheter globalt använder Barracudas lösningar inom varierande branscher. Från verksamheter som förvaltar kritisk infrastruktur, till dagligvaruhandeln och organisationer inom exempelvis vården som behandlar känsliga persondata under GDPR.

Vill du veta mer om Barracuda? Tveka inte att kontakta oss.

IT Security, Nyheter
Email är fortsatt ett av de främsta säkerhetshoten
Barracuda Networks släppte nyligen en undersökning som pekar på att angrepp och intrång via email är ett större hot än någonsin. Undersökningen baseras på svar från 145 organisationer, från olika branscher inom EMEA, där 80% uppger att de varit föremål email-angrepp det senaste året. Över 70% av verksamheterna upplever dessutom…
IT Security, Nyheter
Kampanjerbjudande på Total Email Protection, Sentinel & PhishLine
Angrepp via email är den främsta metoden för cyberkriminella att infiltrera verksamheters nätverk, stjäla eller förvanska data och i förlängningen skada organisationers rykte. Under februari månad erbjuder Barracuda två utmärkta kampanjer som ger dig anledning att tala med dina kunder om emailsäkerhet. Läs mer om erbjudandet nedan!
IT Security, Nyheter
Stoppa Spear Phishing med Barracuda Sentinel
Har du funderat över om du är för öppen på sociala medier? Eller kanske känner du någon som ofta publicerar ingående information om sig själv och sina intressen på nätet? Spear Phishing utgör ett stort hot mot dagens organisationer och bygger på lömska personifierade och riktade angrepp där cyberkriminella utnyttjar…

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Barracuda är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE