top
Skriv ut sida E-maila denna sida 

Digi

Digi grundades 1985, långt innan begreppet IoT ens var myntat. Trots detta kan man säga att Digi alltid har sysslat med att göra våra maskiner och teknologier mer intelligenta. Historien började med kretskort till PC. Kanske ringer det en klocka om vi nämner Digiboard? 

Kretskorten är inte nedlagda, de finns kvar i sortimentet, men idag fokuserar Digi mer på inbäddade teknologier, intelligent nätverkskommunikation och USB-produkter. Digis teknologi finns där de intelligenta maskinerna finns. Inom industrin, infrastrukturen, jordbruket och sjukvården.

Portföljen innefattar en familj cellular routers som erbjuder trådlöst nät (primärt eller som backup) för kritisk infrastruktur. Vidare tillverkar Digi en rad inbäddade miniprocessorer, konsolservers för remote-konfigurering och serial servers för optimering av datainfrastruktur. Även USB-produkter ingår i sortimentet, däribland switchade USB-hubs.

Möjligheterna med Digis produkter är många. Inte minst finns ett stort användningsområde i det vi kallar för smarta städer. Med intelligent teknologi kan vi kontrollera allt ifrån gatuljus och trafik till säkerhetssystem och vattennivåer. För att inte tala om behovet av automatiseringsteknologi inom industrin och jordbruket.

Taggar: IoT, Embedded systems, XBEE/RF, Industrial Solutions, M2M, Medical, Industrial Communication, Remote Access, Power & Energy

DIGI

 

KONTAKTA OSS
Michael Karletorp
Partner Account Manager

Mobil: +46 73 366 68 10
E-mail: michaelk@secdatacom.se

Se hela leverantörs-
översikten här

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3