top
Skriv ut sida E-maila denna sida 

MobileIron

MobileIron skyddar, managerar och övervakar dina mobila enheter genom marknadsledande Enterprise Mobility Management (EMM). Verksamhetskritiska data kan skyddas utan att offra användarvänligheten och möter samtidigt den mobila världens säkerhetskrav.

Övergången till ett allt mer mobilt samhälle ställer krav på företag att skapa möjligheter för mobilt arbete. För effektiv mobilitet i jobbet förväntas produktiva verktyg vara tillgängliga för alla enheter, oavsett underliggande operativsystem. Användarna kräver i allt större utsträckning också möjlighet att använda sina egna enheter för allt från privat bruk till arbetsrelaterad kommunikation. Givetvis ställer detta höga krav på interna system och utgör en definitiv säkerhetsrisk.

MobileIrons plattform skyddar dina anställdas information oavsett vart den befinner sig: i datacentret, i molnet, i applikationer, på mobila enheter – eller i rörelse mellan dem. Oavsett om ni använder egna eller företagsägda mobila enheter i arbetet kan IT-administratörer enkelt konfigurera, övervaka och managerera samtliga enheter och appar, vart som helst i världen. Ni sätter policyn själva för användarna, ingen integritet riskeras och inga företagsdata blir exponerade.

De tre elementen
Plattformen består av tre element; MobileIron Core, MobileIron Sentry och MobileIron Client.Core integrerar med den de bakomliggande IT-systemen och låter administratören definiera policys för mobila applikationer, innehåll och enheter. Core inkluderar MDM-, MAM- och MCM-funktionalitet. Närmare bestämt de tre grundpelarna i Enterprise Mobile Management. Mobile Device Management, Mobile Application Management och Mobile Content Management.

Sentry är en gateway som krypterar och säkrar trafiken mellan den mobila enheten och den bakomliggande IT-insfrastrukturen. Sentry tillgodoser fundamentala behov hos MobileIrons kunder; mobilsäkerhet för organisationen med suverän användarupplevelse. MobileIron Client går även under namnet Mobile@Work. Användarna laddar ner en applikation som konfigurerar enheten för att fungera i arbetet med satta säkerhetspolicys.

Plattformen finns som både molntjänst och som on-premise lösning. Nära samarbete med leverantörer av enheter, operativsystem och applikationer gör MobileIron till en stjärna på bred integration. MobileIron integrerar dessutom med ett stort antal säkerhetsproducenter så som CheckPoint och FireEye.

Läs mer om MobileIron.

 

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill be om offert? Maila oss så hjälper
vi dig. 
 
E-mail: 
sales@secdatacom.se
order@secdatacom.se
info@secdatacom.se
Ring oss   
Ring på vår växel eller hitta kontaktuppgifter till den du
söker via länken.   

Växel: 08 1244 1050
Kontaktuppgifter

Se hela Leverantörs-
översikten här

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3