top
Skriv ut sida E-maila denna sida 

Telefoni

Man skulle kunna tro att fast telefoni hör till det förgångna. Idag har vi hela världen i våra smarta telefoner. Det kan kännas föråldrat att prata telefoni med sladdar. Men vi vet att behovet finns där, marknaden har ändrats, men telefonin är kanske mer central än någonsin.

Organisationer världen över sköter dagligen en stor del av av sin interna och externa kommunikation över telefon. Det finns många fördelar med att satsa på en modern telefonilösning. Att gå över till VoiP-telefoni sparar inte bara pengar, det ger bättre ljudkvalitét. Att utrusta personalen med smarta skrivbordstelefoner med kopplingsfunktioner och integrerade statussystem kan spara både tid och arbete.

För att inte tala om fördelarna med integration med Microsoft Skype for Business. Mötesbokning förenklas, distansdeltagande blir möjligt, och samspelet förenklar den dagliga kommunikationen.

Förutom lösningar för skrivbordet har telefonin fortfarande en avgörande roll inom industrin. Inom tillverkning finns behovet av pålitlig och snabb kommunikation, samtidigt ställs krav på hårdvaran i sig. I vissa industrier måste telefonin tåla både höga fall och kraftiga stötar.      

Våra telefonileverantörer är: 
Audiocodes
Polycom
Spectralink

KONTAKTA OSS
Peter Magnusson
Product Manager

Mobil: +46 72 220 86 04 
Skype: +46 8 124 410 57
E-mail: peterm@secdatacom.se

Se hela Voice & Video-
översikten här

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3