top
Skriv ut sida E-maila denna sida 

Simplivity

SimpliVity förenklar IT. Som en relativt ny aktör har SimpliVity snabbt tagit sig plats på marknaden med hyperkonvergerade lösningar för datacenter. Enkelt förklarat är hyperkonvergens nästa steg i datacentrets evolution. En hyperkonvergerad infrastruktur för samman system för lagring, data och nätverk i samma lösning vilket förenklar, kostnadseffektiviserar och revolutionerar datacentret.
 
Nästan alla organisationer idag har en komplex IT-miljö där förändringstakten är hög och resurserna begränsade. Ofta är infrastrukturen ett lapptäcke av olika produkter och leverantörer. Det skapar utmaningar för IT-ansvariga som ständigt ligger steget efter. Vi förväntar oss att ett datacenter ska leverera lagring, nätverk och funktioner som maximerar tillgänglighet och prestanda prblemfritt. Dagens virtualisation av datacentret gör det svårt att hantera prestanda, kapacitet och mobilitet. Även när vi adderar hårdvara får vi inte förväntad effekt utan en miljö som blir allt mer komplex och kostnadsdriven.
 
SDDC (Software Defined Data Center) är en lösning som blir aktuell för allt fler. SEC DataCom arbetar med SimpliVity för lösa komplexitet, resursproblem och utmaningar som IT-ansvariga för datacenter står inför idag.
 
SimpliVity OmniCube
SimpliVity OmniCube har en arkitektur som på ett unikt sätt hanterar managering, virtualisering, lagring och nätverksinfrastruktur i en och samma plattform. Man bygger en lösning där man kan hantera IT som tjänst.OmniCube är dock inte bara en virtualiseringsplattform för att ersätta traditionella lagringssystem utan har även inbyggd WAN-accelerering, molnintegration och komprimering av backup.
 
Fem unika fördelar med SimpliVity OmniCube:

  • Dataeffektivitet – minskar krav på IOPS, lagringsutrymme och bandbredd
  • Elasticitet – enkel skalbarhet i datacentret när verksamheten växer
  • Kapacitet – minskar kapacitetsbehovet genom att i realtid deduplicera, komprimera och optimera data
  • Mobilitet – full kontroll över vilken data som hör till vilken VM. Detta möjliggör effektiv mobilitet mellan VM’s.
  • Kostnadseffektivitet – en samlad lösning betyder lägre krav på administration vilket sparar resurser.
  • Administration – ett och samma management över flera enheter och siter vilket minskar komplexiteten och kostnader för managering
  • Dataskydd – har integrerat dataskydd vilket eliminerar behovet av traditionell mjuk- och hårdvarubackup

Läs mer om SimpliVity.

 

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer?
Har du frågor eller vill be om offert? Maila oss så hjälper
vi dig. 
 
E-mail: 
sales@secdatacom.se
order@secdatacom.se
info@secdatacom.se
Ring oss   
Ring på vår växel eller hitta kontaktuppgifter till den du
söker via länken.   

Växel: 08 1244 1050
Kontaktuppgifter

Se hela Leverantörs-
översikten här

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3