top
Skriv ut sida E-maila denna sida 

Polycom

Polycom tillverkar förstklassiga lösningar inom Unified Communication. Fler än 400 000 organisationer runt om i världen trotsar idag avstånd genom säkra video-, röst- och innehållslösningar från Polycom. Med hög kvalitet på ljud och video, innovativ produktdesign och toppklassig systemintegration kan Polycom leverera en UC-lösning för alla.  
 
Videokonferensen är den moderna mötesplatsen. Fysiska möten är inte längre givna utan möjligheten att finnas tillgänglig även utan att vara på plats har blivit avgörande för affärsrelationer världen över. Det är inte bara tidseffektivt att använda sig av videokonferens, det är kostnadseffektivt och miljövänligt. Organisationer idag är beroende av kommunikationsverktyg som levererar ljud och bild av högsta kvalitet och som samtidigt är enkla att använda och integrera i verksamhetens existerande miljö.

Samtidigt behåller telefonin sin starka position i våra kommunikationsvanor. Det finns ett stort användningsområde för smarta skrivbordstelefoner. Hög ljudkvalitet, kalenderintegration och samspel med interna system ger telefonen en viktig funktion i det dagliga informationsflödet.

Polycom har ett brett utbud av både telefoni- och videolösningar som passar allt från det småskaliga hemmakontoret till de större mötesrummen. Med en lösning från Polycom får du ett högfunktionellt kommunikationsverktyg med den bästa användarupplevlsen.

Produkterna från Polycom integrerar med Microsoft Skype for Business och har en bred driftskompatibiliteten med andra leverantörer.

Läs mer om Polycom här.

 

KONTAKTA OSS
Peter Magnusson
Product Manager

Mobil: +46 72 220 86 04 
Skype: +46 8 124 410 57
E-mail: peterm@secdatacom.se

Se hela Leverantörs-
översikten här

© 2017 SEC Datacom A/S.
CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3